Most egy olyan témával érkezem, mely elég gyakori lehet manapság, és a minap találkoztam ezzel a fogalommal. 

Hogy hogyan egyszer elárulom :) 
Az elmúlt hétvégén elég sokat kutakodtam, most pedig megosztanám veletek azokat a fontos dolgokat, amelyeket olvastam. 

Nos, az ikerláng szerelem fogalma teljesen egyszerű: mindenkinek csak egy van, ő a mi lelkünk másik fele, akivel valamikor, de egyesülni kell. Azt mondják, hogy mindenkinek van egy ilyen ikerlelke, amely mindennél erősebben kapcsolódik a miénkhez. Miután kettéváltak, folyton folyvást keresik  egymást, akár több reinkarnáción át. A tapasztalatok segítenek hozzá ahhoz, ha rátalál valaki az ikerlángjára együttesen erősebbé tudnak válni. 

Az ikerláng személyisége  olyan mint a sajátunk, tükörképet ad. Megmutatja nekünk azokat a mintákat, tulajdonságjegyeket, amelyeket felvettünk az idők során. Emiatt lehet eleinte nem is jön ki egymással a két lélek.
Kiegészítik egymást, teljesen egymásra hangolódnak. Ez jelenti azt, hogy mindenféle érzést átvesz az ikerlángtól: lehet ez fájdalom, öröm. Megérzi a találkozást -  például, hogy akár többször is összefutnak az utcán - mindig keresik a másik társaságát. Értem itt, hogy hosszú időn keresztül keresi a két lélek az egymáshoz vezető utat, lehet, hogy több élet múlva találkoznak, de azok a fejlődések, bölcsességek elegendők ahhoz, hogy egymásra találjanak és boldogok legyenek. Ehhez pedig meg kell találni magunkban  a harmóniát, hiszen magunkat is el kell fogadni olyannak amilyen. Ilyenkor kopogtat az ikerlélek. Hiszen ő is ugyanolyan, mint saját magunk. 

Az ikerlángok között különleges, erős kapocs van, mint írtam megérzi az egyik fél ha valami történt a másikkal. Teljesen egymásra vannak hangolódva. Emiatt, ha egymásra találnak többé el sem akarnak válni. Az érzés, mikor megismerkedtek: mintha már régebben is találkoztatok volna egymással, mintha valahonnan ismerné. 

Hogy leljek rá az ikerlelkemre? 
Az ikerlángot  nem lehet keresni. Egymásra fogtok találni, abban az időben és akkor, ahogy az elrendeltetett. Lehet az utcán, buliban, bárhol,  s abban a pillanatban tudni fogjátok, hogy igen, titeket egymásnak teremtettek. Ez a találkozás pedig különlegesebb bármelyiknél.

Azonban vannak olyan esetek, amikor az ikerláng más kapcsolatban éli az életét, vagy a sors elválasztja őket a lelki társuktól. De ezek a lelkek egy másik, új életben újra fognak találkozni, mert valamikor egyesülniük kell. Ez a szerelem egyértelműen akkor teljesül be, amikor neki csak te létezel és neked is csak ő. Érzed a feltétel nélküli, őszinte szerelmet, a bizalmat.




Előfordulhat, hogy az ember rosszul méri fel az ikerláng szerelem fogalmát, de ez egy későbbi bejegyzés témája lesz. :)





Ti mit gondoltok erről a témáról? Megtaláltátok a másik feleteket? :) 

3 Megjegyzések