Sziasztok!

Már javában benne vagyunk a nyárban, ezt pedig érzem is, mivel már csak két nap és én is a nyári szünetemet fogom tölteni.
Számomra a nyár a szabadság, a felhőtlen jókedv, buli, sokáig fennlevés, jövés -menés és a nyaralás, na meg persze a víz időszaka. Ilyenkor tényleg annyira ki tudok kapcsolni, imádok sokáig fenn lenni, vízben pancsolni, élvezni a napsütést. A másik kedvencem, hogy nem kell annyi ruha, lenge vagy épp rövid nadrágban járkálhatok, napszemüvegben. 
Nagyon örülök, hogy végre eltelt az év és hamarosan a dolgos napokat felváltja az aktív, tényleg aktív pihenés. Mindig megfogadom, hogy természetesen hétvégente minimum 10ig alszom, de persze sosem jön össze. Most nem fogadok semmit, élvezni fogom :) 


Beszerzések:
- strandpapucs,
- fürdőruha  -  mindenképp egybe részeset szeretnék. Ki is néztem már egyet, remélem a hétvégén be is tudom magamnak szerezni. 
- strandruha - valami jövős -menős szép kis köntösre, 
- könyvek az útra -?? 
Rendeltem az Avon katalógusából egy testpermetet illetve egy vörös matt rúzst, amelyet, ha szeretnétek bemutatok Nektek. Elöljáróban ezek közül válogattam



Programok

Jövő héten végre létrejön egy találkozó, erről valószínűleg be fogok számolni majd :) De mindenesetre, nagyon izgatott vagyok és nagyon várom már :) Biztos jól fogunk szórakozni :)
A jövő héten lesz még egy élményem, de hogy mi és mi fog történni legyen titok.

Július 16-tól haza látogatunk vidékre, ahol anyukámnál leszünk majdnem egy hetet. Szerencsére unokatestvéremék is akkor lesznek otthon, ezért Bálinttal (a 18 hónapos unokaöcsémmel)  rengeteget fogunk játszani :) Jó móka lesz, alig várom :) 
Kicsit lecsúsztunk a nyaralás foglalásáról, mivel azonban a legtöbb hotel foglalt volt, ezért az utolsó pillanatban sikerült mégis egy szállodába foglalnom, úgyhogy ismét Egerben töltjük a napokat. A végén már mindegy volt nekem csak víz legyen :)

Azt hiszem igyekezni fogom magam nagyon jól érezni, de főképp pihenni. Nagyon várom már, igazán rám fér úgy érzem.


Nektek mi a program a nyáron? Nyaralás? Miket terveztek? 

Eszter :) 

0 Megjegyzések