Kedves Olvasóim!


Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntelek a régi, de új blogomon. Hosszú és rögös út vezetett idáig, de meghoztam egy döntést arról, milyen néven és milyen tartalmakkal várlak majd Benneteket!


Már több, mint egy évtizede, amikor elkezdtem blogolni, azért tettem, hogy a gondolataimat, érzéseimet kiírjam magamból, könnyítsek a lelkemen. Ez nem változott az évek során. Fő célom a saját tapasztalataimon keresztül segítsek másoknak, illetve olyan posztokat készíteni Nektek, amelyek támogatást adhatnak a nehéz időkben. Így a saját személyes blogom után készült el a Never give up, aztán a Mindig légy boldog, majd az utóbbi a Because I'm a Dreamer oldal. Mindegyiknél éreztem, hogy én vagyok, engem tükröz, illetve beleférnek azok a témák, amelyeket szeretnék megosztani és amelyek engem is érdekeltek az évek során. 

Elteltek az évek. Én is és a blog változtunk. A zenéről, filmről és a sorozatokról szóló cikkeim háttérbe kerültek, újra a személyes és segítő posztok lettek az oldalon. Ismét leginkább a lelki témák felé fordultam, ahogy korábban is tettem. Úgy érzem, eljött az idő a blog nevének megváltoztatására. Sosem voltam jó a címekben, ezért megkértem Klaudiát, Ninaa-t, Andit, illetve a barátaimat, hogy segítsenek. Megvolt az elképzelésem, amelyet egy dal adott, de több új, frappánsabb blogcímet is kaptam. Instagramon szavazásra bocsátottam, de úgy éreztem, hogy aludnom kell rá még, hogy tudjam, mit is szeretnék valójában. 

Ami biztos volt, hogy komolyabb hangvételű posztokat szeretnék a továbbiakban megosztani. Őszintén, ahogy megszokhattátok tőlem. Lelki dolgok, traumák, gyermektervezés, munkahelyi stressz, tapasztalatok, emlékek, gyász, társadalmi problémák, vélemények. Azért a jövőben szeretnék természetesen írni az állatokról, kutyákról és biztosan csempészek bele egy pici médiát is, de én is más lettem, más az, amit szeretnék Veletek megosztani. 

Biztosíthatlak Benneteket arról, hogy a tőlem megszokott tartalmakkal várlak majd titeket. 

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott, segített és benézett az oldalamra. Folytatni fogom ígérem, de a saját magam és mások gyógyítására fogok összpontosítani. 
Az eddigi tartalmaim természetesen maradnak, így a régi posztjaim között is böngészhettek. 

Eszter 

9 Megjegyzések

  1. A cím remek, a témákat alig várom és örülök, hogy itt vagy. Nagyon tetszett nekem is szinte minden blogcím ötlet, megértem, hogy nehéz volt kiválasztani. :3 Örülök annak is, hogy a régebbi témák is maradtak. <3

    Puszi,
    Ninaa

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a névváltozáshoz, és további sok sikert a bloghoz! :* Én eddig is itt voltam, és maradok is, várom majd az új bejegyzéseidet! :) Nagyon szeretem a posztjaidat, mindig találok valamit, amivel azonosulni tudok :).

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy sikerült meghoznod a döntést arról, hogy mi legyen a blog új neve, ami jobban illeszkedik majd a jövőbeli posztjaid tartalmával, illetve hogy a döntés folyamatában sikerült instán kivennem a részem. A továbbiakban is sok sikert kívánok a blognak, biztos benézek majd még nagyon sokszor és kíváncsian várom a továbbiakat. A komolyabb hangvételű posztok pedig nálam is tervben vannak/voltak már egy ideje (amikor instán volt a témanap a bullying jelenségről, akkor tulajdonképpen bele is kóstoltam) 😀

    VálaszTörlés
  4. Már vártam mikor írsz új bejegyzés, az új blogcímeddel. ❤️ Megértem, hogy nehéz volt a döntés, mert mindegyik nekem is nagyon tetszett és végül, azt választottad amelyik neked tetszik a legjobban😘❤️ Örülök, hogy maradnak a témáid és lesznek köztük esetleg újak is. 😉❤️ Nagyon várom a posztjaidat, a bejehyzéseidet és mindent is!❤️ Itt leszek neked mindig❤️ További jó blogolás :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon vártam, hogy mi lesz az új blog név :-) Szerintem Nagyon illik hozzád 🥰 Sok sikert a továbbiakhoz és kíváncsian várom az új témákat 😉

    VálaszTörlés
  6. Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat <3

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett a blogod új címe, találó! Kíváncsian várom az újabb bejegyzéseket! ☺️

    VálaszTörlés
  8. Szuper lett, nagyon találó a cím. Sok sikert kívánok hozzá.

    VálaszTörlés
  9. De szuper! Gratulálok az új kezdethez, és a változáshoz.❤ Nagyon tetszik a cím választás 😊

    VálaszTörlés